• Τα παίγνια επιτρέπονται σε άτομα άνω των 21. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας 210 9237777.

Live Στοίχημα

Στη bwin ζήσε τη δράση με ατέλειωτο ζωντανό στοίχημα στις σημαντικότερες διοργανώσεις και υψηλές αποδόσεις. Βρείτε και επιλέξτε νόμιμα live στοιχήματα μέσα από μια ευρεία γκάμα αθλημάτων, όπως το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το τένις και τη F1 και όλα αυτά μέσα από τη φιλική μας πλατφόρμα.

Τύποι Live Στοιχήματος

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλά ειδικά στοιχήματα όπως το νικητή του αγώνα, το σύνολο των γκολ κάθε ημιχρόνου, το σύνολο των πόντων σε κάθε περίοδο ή σετ, αλλά και το χρόνο του επόμενου τέρματος ή πόντου. Μπορείτε ακόμα να δείτε τα αποτελέσματα σχεδόν σε πραγματικό χρόνο και να παίξετε νόμιμα στα γεγονότα που βρίσκονται σε εξέλιξη. Δες τους κανόνες που αφορούν το στοίχημα live.

Live Streaming*

Απόλαυσε τα σημαντικότερα γεγονότα του πλανήτη σε ζωντανή σύνδεση* στη bwin. Η Superleague, το Champions League και η Premier League στο ποδόσφαιρο, η Euroleague και το NBA στο μπάσκετ καθώς επίσης και τα σημαντικότερα τουρνουά τένις παίζουν σε live streaming*, διαθέσιμο σε κινητό και tablet. Όλο το στοίχημα για τους αγώνες παίζει στη bwin!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η bwin λειτουργεί στην Ελλάδα υπό την άδεια της Sporting Odds Limited. Η Sporting Odds Limited είναι αδειοδοτημένη και ελέγχεται από την επιτροπή τυχερών παιγνίων του Ηνωμένου Βασιλείου (UK Gambling Commission), έχει ενταχθεί στη μεταβατική διάταξη της παραγράφου 12 του άρθρου 50 του ν.4002/2011 (Α180), έχει κάνει έναρξη εργασιών για υπηρεσίες παροχής τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου και λειτουργεί νόμιμα στην Ελληνική επικράτεια.

Προσοχή: Τα τυχερά παίγνια εμπεριέχουν ρίσκο. Υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε κάποιο χρηματικό ποσό. Τα τυχερά παίγνια μπορεί να είναι εθιστικά.
Τα μέλη της ιστοσελίδας θα πρέπει να είναι πάνω από 21 ετών.

;